2019. január 10., csütörtök

# Colleen Hoover # könyvértékelés

Colleen Hoover és Tarryn Fisher: Soha, de soha 2.


Oldalszám: 120
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Eredeti cím: Never Never 2.
Fordító: Matyola Melinda

Silas versenyt fut az idővel, ahogy egyre több igazságra derül fény, miközben más szálak összekuszálódni látszanak. Ráadásul most már magasabb a tét, ahogy Silas kezéből egyre inkább kicsúszik az irányítás, és mások kezdik gyanúsnak találni a viselkedését. Charlie bajban van, így hát neki kell áthidalnia a szakadékot a múltjuk és a jelenük között. Mert valahol a „szeretlek”-ek meg a „soha, de sohá”-k között ott rejtőzik az igazság, amiről egyelőre elképzelésük sincs, mégis meg kell találniuk.

Cselekményleírást tartalmazó szöveg!
Tetszett! Nehéz az első részt felülmúlni, de majdnem sikerült írónőinknek, legalábbis véleményem szerint. Nem hittem volna, hogy Charlie-t Rákék rabolták el, ez váratlan fordulat volt számomra. Még mindig úgy gondolom, akárhogy is, de a jósnő nagyon szorosan összefügg az apákkal. Bár miket beszélek, minden összefügg mindennel. Ahj, zavar, hogy még nem jöttem rá a rejtélyre, tudnak valamit a szerzők! 😄
Úgy érzem, többet megtudtunk végre Charlie-ról és Silasről, például hogy Silas még emlékek nélkül is milyen borzasztóan hűséges, lelkiismeretes és szeretetteljes, Charlie pedig roppant okos és találékony, ami nekem nagyon imponált. Jó karakterek. Csalódtam viszont, hogy csak a végén találkoztak ismét, így egy picit furcsa volt, de egyben nagyon izgalmas! Reméltem, hogy Silas elmondja végre valakinek a dolgot, és hála az égnek, valóban, most már Landon is képben van, akit egyébként nagyon bírok.
Ezúttal is hátborzongató volt, hogy úgy végződött a könyv, mint az elsőnél; visszaszámlálás az emlékezetvesztésig… Brr, esküszöm, para egy kicsit. Én ki lennék készülve, ha tudnám, hogy a következő percben majdnem minden emlékem huss, elröppenne. De az írónők szerintem remekül megoldották a dolgot: reális, hiteles a sztori, érződik, hogy próbáltak mindent átgondolni, hisz egyébként, ha belegondolunk, sok buktatója van a dolognak, és lehetséges, hogy tényleg nem jutott eszükbe minden. Ki tudja? Számomra kerek egész eddig a sorozat, a végére úgyis mindenre fény derül. Már olvasom is a következőt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kéretik a blogon feltüntetett szövegeket máshova nem feltölteni! Köszönöm! :)