2022. november 13., vasárnap

# 21. Század Kiadó # chick lit

Sarah Adams: Csalóka szerelem


Bree Camden titkolja, hogy reménytelenül szerelmes legjobb barátjába, Nathan Donelsonba, aki mellesleg az NFL, az észak-amerikai futball liga legendás játékosa. De ez Bree legkisebb problémája. Egy autóbaleset következtében már soha nem lehet belőle balerina, úgyhogy táncstúdiót nyitott – és továbbra is nyitva tartaná, ha sikerül kiköhögnie a bérleti díjat. Amikor Nathan a segítségére siet, és megvásárolja az egész épületet, Bree örülhetne, de ő még mindig nem boldog. Felhajt egy-két tequilát – jó, talán többet, mint kettő –, és legmélyebb, legsötétebb titkait elkotyogja egy TMZ riporternek. Miután a videó virális lett, az egész világ azt hiszi, Nathan és Bree egy párt alkotnak. Ők a tökéletes pár. És Nathan sajtósának támad egy ötlete, ami Bree-nek is anyagi biztonságot jelenthet. Mi a bökkenő? Úgy kell tenniük, mintha szerelmesek lennének egymásba. Három. Teljes. Hétig. Most van itt a pillanat, hogy Bree végre előálljon titkolt érzelmeivel? Lehetséges, hogy Nathan is palástolt valamit?


Félve, de egyúttal reménykedve kezdtem el a könyvet, mivel nem voltam benne teljesen biztos, hogy a friends-to-lovers, avagy a barátokból szerelmesek kategóriát tulajdonképpen szeretem-e.
🤷🏽‍♀️ Határozottan több a pozitív, mint a negatív élményem ezzel kapcsolatban, de hát sose lehet tudni... Szerencsére ezúttal sem csalódtam, sőt, határozottan úgy érzem, hogy ez az eddigi legjobb könyv, amit ebben a kategóriában olvastam, és meg is hozta a kedvem, hogy még több friends-to-loverst ismerjek meg. 😁 Ami a leginkább tetszett a Csalóka szerelemben, az a drámamentesség volt. 🙏 Az írónő érintett komoly témákat (szorongás, sérülés utáni depresszió), viszont nem mélyült el bennük, amit én őszintén szólva nem bántam, bennem ez nem keltett hiányérzetet. 🙈 Örültem, hogy a stílus inkább humoros volt, a könnyedsége miatt nagyon gördülékenyen ment az olvasás, és a váltott szemszög által közelről is megismerhettem a főszereplőket, valamint a gondolataikat, ezáltal nagyon könnyen át tudtam érezni azt, amit ők. 🫶🏼 Tény és való, hogy Bree felől ez a “szigorúan friendzone” felfogás akár még idegesítő is lehetett volna, hiszen annyiszor felemlegeti, hogy még Nathannek is ki van tőle a… tudjátok, mije. 😂 Szegény csaj totál elvakította saját magát, és nem vette észre, hogy a legjobb barátja mit érez iránta, de ez engem inkább szórakoztatott, mintsem irritált. 🤪Szerintem ez nagyrészt annak köszönhető, hogy ez egy nagyon jól megírt könyv, számomra minden klappolt benne, aranyos jelenetek, jó poénok, romantikus pillanatok; nem hiányoltam semmit. Sokakkal ellentétben én nem éreztem elnyújtottnak a sztorit, sőt, kifejezetten tetszett, hogy már az elejétől tudtam, hogy a főszereplők szeretik egymást. 🤭 Na és Nathan… Te jó ég, nagyon rég olvastam ennyire hihetetlenül CUKI pasiról. Komolyan nem tudom más szóval illetni, jó oké, szexi meg kedves blablabla, de tényleg nincs nála cukibb a világon, végre egy figyelmes, megértő, odaadó srác, aki emellett vicces és sebezhető is. Bree pedig egy kis energiabomba, sosem untam a hülyeségeit, csak vigyorogtam rajta, szerintem csodásan összepasszoltak Nathannel. 😁 Személy szerint nem igazán hiányoltam a spicy jeleneteket, inkább csak meglepett az erotika hiánya, az a sok évnyi elfojtott érzelem és vágy így nem tört ki teljesen, viszont tetszik, hogy ezt az intim élményt az írónő meghagyta csak nekik. 🤭 Nagyon hamar kiolvastam ezt a könyvet, és az utolsó oldal után nem is volt kérdés, hogy 5 ⭐️-ot érdemel. Szellemes és aranyos sztori, mindenkinek tudom ajánlani, aki egy kis kikapcsolódásra és nevetésre vágyik egy fárasztó nap végén, engem teljesen feltöltött boldogsághormonnal, és napokig megmaradt bennem ez a jókedv a könyv befejezése után. 🥰

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kéretik a blogon feltüntetett szövegeket máshova nem feltölteni! Köszönöm! :)